Voordelen van spiraalvriezers

Het brede assortiment cryogene vriezers bij Cryodam heeft voor elke toepassing een geschikte oplossing. Industriële cryogene spiraalvriezers werken wat langzamer dan tunnelvriezers, maar kunnen met een hele grote capaciteit bijdragen aan een snelle en energiezuinige productie in uw onderneming.

Deze spiraalvriezers bestaan uit een transportband die om een roterende trommel heen draait. Voedingswaren komen zo aan de onderkant van de trommel terecht op de transportband en draaien in een spiraal naar de bovenzijde waar de afvoer zit. Toevoer- en uitvoerbanden worden naadloos geïntegreerd met uw proceslijn. Door het gebruik van hoogwaardige materialen is er een hoge continuïteit in uw productie.

Spiraalvriezers zitten met temperaturen tussen -150 °C en -196 °C een stuk kouder dan traditionele vriezers. Bij die lage temperaturen blijven voedingswaren, biologische stalen en andere materialen veel beter bewaard. Er is dus een grote variëteit aan producten van food tot non-food mogelijk. Onze spiraalvriezers hebben in het kort de volgende voordelen:

  • Een continue vriesoplossing voor een grote variëteit aan producten
  • Excellente performantie met LIN en LCO²
  • Spiraalvriezers zijn energiezuinig
  • Investeringsvriendelijk
  • Grote variëteit aan producten van food tot non-food
  • Ontwerp spiraalvriezer gemaakt volgens uw noden

Onze ervaring met spiraalvriezers

Cryodam heeft een grote expertise en jarenlange ervaring opgebouwd in Cryogenics en professionele spiraalvriezers. We scholen ons continu bij. Toepassingen van onze spiraalvriezers zijn veelzijdig en gestoeld op moderne technologie, op elk vlak. Wij helpen u graag verder om uw project te realiseren. Graag tonen we u onze opgebouwde know-how en passie voor cryogenics.


Spiraalvriezers voor uw project

We streven naar het brengen van topkwaliteit spiraalvriezers voor uw product of dienst. Producenten met hoge kwaliteitseisen vinden in ons hun partner. Aarzel niet om contact op te nemen en misschien kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opmaken om uw project waar te maken.  • Spiraalvriezers
  • Spiraalvriezers