Gasdetectie voor elke sector

Een veilige werkomgeving is van levensbelang. Vaste gasdetectie is de techniek waarbij gasdetector sensoren die op vaste punten zijn aangebracht in een ruimte, de concentratie van een specifiek gas (of gassoort) meten.

De gasdetectie gegevens worden verwerkt in een centrale unit. Bij overschrijden van drempelwaardes worden de personen in de ruimte gealarmeerd.

Cryodam heeft meer dan 20 jaar ervaring in professionele gasdetectie. Onze systemen zijn uitgevoerd met interne back up batterijen om u volledig veilig te stellen in ATEX en niet ATEX uitvoeringen.

Toepassingen gaan van eenvoudige detectie tot industriële toepassingen waar mensen kunnen worden blootgesteld aan brandbare, toxische als verstikkende gassen.

  • Voor brandbare gassen met brand- en/of explosiegevaar zoals bij methaan, butaan, propaan.
  • Voor toxische gassen zoals koolmonoxide, kooldioxide en chloor.
  • Voor verstikkende gassen zoals stikstof, helium en argon.  • gasdetectie


  • gasdetectie voordeel

Het grote voordeel van gasdetectie

Giftige gassen in de lucht, te weinig zuurstof of explosiegevaar door gas: het zijn allemaal voorbeelden van bijzonder gevaarlijke situaties. Situaties die de veiligheid van u en uw medewerkers en de continuïteit van uw bedrijf kunnen beïnvloeden. Meten is dus van levensbelang.

Gasdetectie is het bepalen van een verschil of hoeveelheid van zuurstof, gassen en/of dampen in de lucht wat buiten het toelaatbare is. Met behulp van meetinstrumenten worden personen vroegtijdig gewaarschuwd voor dreigend gevaar.

Wordt er met gassen gewerkt dan is het aan te raden om gasdetectie toe te passen, zodat er geen gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Met gasdetectie kan u ook gaslekken opsporen, bepaalde ruimtes vrijgeven, ...

Cryodam bv heeft al meer dan 20 jaar kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van gasdetectie. We zijn dan ook trots om onze klanten met elke uitdaging verder te kunnen helpen. Ook voor kalibratie en onderhoud van uw gasdetectieapparatuur kan u bij ons terecht.Gasdetectie sectoren

Typische gasdetectie sectoren waar Cryodam zich op focust zijn onder meer de voedingsindustrie, metaalindustrie, recyclage, farma en cryobiologie, chemische industrie, ...

Gasdetectie voor op kantoor, op de werkplaats, in de productieomgeving of in welke ruimte dan ook. Cryodam bv denkt met u mee! Wij bezorgen u een oplossing op maat binnen uw budget en volgens uw doelstellingen. Leg uw gasdetectie zorgen in onze ervaren handen.

  • gasdetectie voor elke sector inzetbaar


  • gasdetectie oplossing nodig?

Heeft u dringend gasdetectie nodig?

Cryodam bv heeft de expertise in huis om u verder te helpen bij het maken van de beste keuze. We streven naar het brengen van topkwaliteit en de beste oplossingen voor uw budget en project.

Cryodam bv heeft ook een breed assortiment aan kwalitatieve cryogene vriezers. Van compacte box freezers tot industriële spiraal- of tunnelvriezers. Voor elke toepassing een geschikte oplossing. Ontdek welk model zich leent voor welk gebruik. Uiteraard helpen we je ook hier graag bij het maken van de beste keuze.

Neem contact met ons op voor meer info in verband met gasdetectie. Ook indien u een vrijblijvende offerte wenst, helpen we u graag verder.